Pădurea Hoia, promovată în Noua Zeelandă

Trimite și altora

Una dintre cele mai importante publicații din Noua Zeelandă, New Zealand Herald, a publicat un amplu articol despre Pădurea Hoia. Jurnaliștii neozeelandezi scriu că este vorba de cea mai faimoasă pădure bântuită din lume.

Ei descriu Poiana Rotundă, copacii contorsionați și redau multe dintre legendele legate de pădurea faimoasă de la marginea Clujului. De asemenea, publicația din Noua Zeelandă scrie că există oameni convinși că au fotografiat OZN-uri deasupra acestei păduri. Jurnaliștii din țara din emisfera sudică recomandă turiștilor care ajung la Cluj să facă și o excursie până la Castelul Bran, prezentat drept o fortăreață care își leagă istoria de legenda lui Dracula, potrivit Transylvania Today.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGoogle a cumpărat FitBit pentru 2,1 miliarde de dolari
Next articleClujul de ieri: Pe sârma la 30 m înălțime și la 54 de ani!
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 − four =