Pădurea Hoia-Baciu, pe lista celor mai înspăimântătoare locuri din lume, publicată de World Atlas

Trimite și altora

Pădurea Hoia Baciu a fost inclusă de către publicația World Atlas în topul celor mai înfricoșătoare 10 locuri din lume. Pădurea de la marginea Clujului se află pe locul 7 în acest clasament.

Redactorii World Atlas a realizat o listă a locurilor înspăimântătoare din întreaga lume. Singurul loc din România care se află pe această listă este Pădurea Hoia Baciu, de la marginea Clujului. Această pădure are faima că ar fi locul în care s-ar petrece fenomene paranormale. Această faimă a atras mulți turiști, înaintea pandemiei de coronavirus, spune reprezentanta unui hotel, Andreea Ursu.

Această pădure poate fi un adevărat magnet pentru turiști, după ce omenirea va depăși această criză, spune expertul în turism, Valentin Lungu.

Pe lista World Atlas, pe locul 10, se află Dealul Crucilor, din Lituania, iar pe locul 9 satul Nagoro din Japonia, unde localnicii au colecționat un mare număr de păpuși stranii. Pe locul 8 este situat hotelul canadian Fairmont Banff Springs, care are reputația că ar fi bântuit de spirite. Pe locul 7 este Pădurea Hoia-Baciu, iar pe 6 castelul german Wolfsegg, care ar fi bântuit de o fantomă numită Femeia Albă. Pe locul 5 se află insula Poveglia, din apropiere de Veneția, Italia, locul unde erau ținuți în carantină cei care veneau pe mare. Pe locul 4 se află orașul american Salem, care are reputația că ar fi găzduit un mare număr de vrăjitoare. Locul 3 este deținut de Poarta Iadului din Rusia, un crater de mari dimensiuni în care gazele naturale ard din 1971. Pe locul 2 se află orașul-fantomă din Ucraina, Cernobîl, locul celui mai dramatic accident nuclear. Locul 1 este deținut de Pădurea Sinucigașilor din Japonia.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − 9 =