Instalația Mi-e dor de tine a ajuns la Londra

Trimite și altora
Gabriel Aldea 

Echipa Lights On Romania a inaugurat instalația Mi-e Dor de Tine în Canary Wharf, Londra, în prezența Excelenței Sale, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Dan Mihalache, și a lordului britanic de origine română, sir George Iacobescu.

Câteva zeci de persoane au participat joi seara, 7 noiembrie, în zona financiară a Londrei, Canary Wharf, la inaugurarea instalației de lumină Mi-e Dor de Tine printr-un demers unic de asociere între festivalul Lights ON Romania și festivalul britanic Canary Wharf Winter Lights.

De acum și până în 26 ianuarie 2020, dorul de casă al românilor care trăiesc în The Greater London Area, câteva sute de mii conform ultimelor estimări, va fi alinat cel puțin la nivel vizual de instalația de dimensiuni impresionante.

În Cluj-Napoca va fi aprins în data de 21 noiembrie 2019 un semn luminos corespondent care va afișa mesajul “Și mie”, în vreme ce la București, va fi aprinsă o continuare firească a acestui dialog sub forma mesajului “Te aștept”.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePolonia va avea consulat onorific la Cluj
Next articleCare este valoarea producției de software din România, în 2019
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × five =