Târgul de Crăciun din Cluj, printre cele mai frumoase 24 din Europa

Trimite și altora

Târgul de Crăciun de la Cluj a fost inclus pe lista celor mai frumoase 24 de astfel de târguri din Europa. Lista a fost făcută de site-ul publicației de călătorii European Best Destinations. Este pentru cel de-al doilea an consecutiv în care Târgul de Crăciun de la Cluj este inclus pe această listă, în care ordinea finală este stabilită inclusiv cu ajutorul voturilor publicului. În 2018, Târgul de Crăciun de la Cluj a ocupat poziția a zecea pe această listă.

Târgul de Crăciun de la Cluj este amenajat în Piața Unirii. În centru se află un cort simbolic de lumini, care are în vârf o stea. Există un brad de Crăciun, o iesle simbolică cu Familia Sfântă, un patinoar amenajat în jurul statuii Regelui Matia Corvin, precum și zeci de căsuțe din lemn, de unde turiștii pot să își cumpere suveniruri. Copiii sunt atrași în special de caruselul cu 3.000 de lumini.

”Includerea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca pe lista celor mai frumoase din Europa este onorantă”, spune artistul liric Dan Dumitrana.

Pe lista celor mai frumoase târguri de Crăciun se mai află cele din Viena, Praga, Budapesta sau Bruxelles.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY