Platformă de CSR, lansată de un grup care produce materiale de construcții

Trimite și altora

Grupul TeraPlast lansează platforma de responsabilitate socială „Împreună Clădim România”, inițiativă prin care grupul susține excelența, performanța și proiectele menite să creeze treptat o lume mai bună.

„Lansarea platformei Împreună Clădim România este filosofia Grupului TeraPlast în acțiunile de responsabilitate socială întreprinse, precum și dovada implicării noastre în dezvoltarea comunității din care facem parte. Platforma reprezintă angajamentul Grupului și al colegilor mei de a construi o lume mai bună, dincolo de produsele pe care le oferim. Pentru noi, împreună reprezintă invitația la implicare, la efort comun, prin care să clădim pas cu pas o lume mai bună, așa cum o casă se construiește cărămidă cu cărămidă, astfel încât România – locul pe care îl numim acasă – să ne reprezinte”, a spus Ioana Borza, director de marketing al TeraPlast.

Împreună Clădim România reunește proiectele de responsabilitate socială dezvoltate la nivelul tuturor companiilor din Grup, pe trei piloni: Educație, Social și Sănătate & Mediu.

La nivelul anului 2019 sumele alocate pe aceste trei axe au depășit suma de 600.000 lei.

Pentru anul 2020, sumele alocate vor fi de peste 800.000 lei. Principalele obiective pentru 2020 sunt: susținerea excelenței în educație prin încheierea de parteneriate strategice cu Universitatea Tehnică, susținerea sportului de masă, cât și a performanțelor sportive prin continuarea parteneriatelor cu cluburile sportive de handbal Gloria Bistrița, respectiv baschet U Baschet Feminin Cluj, precum și menținerea unui mediu curat pentru viitor.

Acțiunile din sfera socială vor avea în vedere construcția de locuințe, sprijinirea alimentării cu apă și gaz în mediul rural, precum și promovarea egalității de șanse.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTârgul de Crăciun din Cluj, printre cele mai frumoase 24 din Europa
Next articleDe anul viitor, nu mai scoți laptopul la control pe aeroportul din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 3 =