Cât costă transportul cu noile autobuze electrice din Turda

Trimite și altora

Municipiul Turda este deservit, din această lună, de o nouă societate de transport public. Aceasta operează 20 de autobuze electrice, cumpărate cu ajutorul fondurilor europene. Autoritățile locale au precizat că prețul biletelor de autobuz nu va crește.

Un bilet simplu costă 2,5 lei pe oră, cu număr nelimitat de călătorii. Un bilet dublu, cu două ore, costă 4,5 lei. Un abonament lunar pe toate liniile costă 75 de lei, iar unul nepersonalizat, folosit mai ales de companii, costă 87 de lei pe lună. Un abonament pentru șapte zile costă 22 de lei, iar un bilet pentru o zi, cu număr nelimitat de călătorii, costă 12 lei. Elevii plătesc 37,5 lei pe lună pentru un abonament, iar donatorii de sânge plătesc 44 de lei pe lună pentru un abonament, valabil pe toate liniile.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum ne imunizăm împotriva alergiilor, explică prof. Corina Bocșan
Next articleRomânia, pe ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul digitalizarea afacerilor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 13 =