BRD SG finanțează proiectul Record Park din Cluj

Trimite și altora

Grupul francez BRD Societe Generale va finanța proiectul imobiliar Rcord Park din Cluj, dezvoltat de compania belgiană Speedwell. Francezii pun la dispoziția companiei belgiene suma de 22,5 milioane de euro, necesară pentru finalizarea ansamblului imobiliar, potrivit Transylvania Today.

Speedwell va amenaja în ansamblul Record Park spații de birouri de clasa A, cu suprafața totală de 12.000 de metri pătrați. De asemenea, în ansamblu vor exista 236 de apartamente, un restaurant și un spațiu de co-working, amenajate în clădirile fostelor grajduri imperiale, un club de sport și o piscină semiolimpică. De asemenea, vor fi amenajate și spații verzi. Reprezentanții Speedwell spun că vor reproduce modelul Record Park și în alte mari orașe din România, precum Timișoara.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de 500.000 de lei pentru dotarea Spitalului Militar din Cluj
Next articlePiața imobiliară a Clujului în 2020 – merită o investiție?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − one =