Site din India: Pădurea Hoia-Baciu este cea mai misterioasă și mai înspăimântătoare din lume

Trimite și altora

Pădurea Hoia-Baciu a fost declarată de către redactorii site-ului indian NewsTrackLive.com drept cea mai misterioasă și mai înspăimântătoare din lume. Redactorii site-ului din India menționează copacii îngemănați și contorsionați care conferă acestei păduri un aspect aparte.

Ei spun că Pădurea Hoia-Baciu are faima unui adevărat Triunghi al Bermudelor din Transilvania, din cauza unor dispariții misterioase. La acest capitol, ei se referă la legenda păcurarului cu 200 de oi care a dispărut misterios într-o bună zi și care a reapărut ca prin farmec câțiva ani mai târziu, fără să se fi schimbat în vreun fel. De asemenea, este menționat și un caz din 1870, când o fată a dispărut în această pădure și a reapărut după ani buni, fără să se fi schimbat deloc, dar și fără să își fi amintit vreo întâmplare din acei ani lipsă, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Articolul mai menționează presupusele legături ale acestei păduri cu OZN-urile și cu fantomele, dar și faptul că, în urmă cu câțiva ani, un tehnician militar ar fi zărit o piatră zburătoarea deasupra pădurii. Este amintită și o întâmplare din 1968, când o persoană, numită Emil Barna, ar fi văzut un corp supranatural. De asemenea, sunt relatate și poveștile unor persoane care ar fi auzit voci misterioase în această pădure, al cărei aspect este considerat înspăimântător chiar și în lumina zilei.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePensiunile din Munții Apuseni îi așteaptă pe turiștii care serbează Crăciunul pe stil vechi
Next articleInvestiție de peste șapte milioane de euro în baza La Terenuri
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen − ten =