Cât va costa proiectarea Spitalului Regional de Urgență din Cluj

Trimite și altora

Ministerul Sănătății a alocat suma de 68.604.513,80 lei, fără TVA, pentru proiectarea viitorului Spital Regional de Urgență din Cluj. Companiile de proiectare trebuie să își depună ofertele până în data de 17 februarie.

Compania care va câștiga licitația pentru proiectare va trebui să predea proiectul în termen de un an de la semnarea contractului, apoi vor fi scoase la licitație lucrările de execuție. Noul spital va fi construit între Cluj-Napoca și Florești.

Spitalul Regional de Urgență va avea 873 de paturi și mai multe ambulatorii. Din cele 873 de paturi, 105 vor fi rezervate cazurilor aflate în stare critică. În cadrul spitalului vor lucra aproximativ 3.000 de persoane. Spitalul va avea șapte etaje. Subsolul, parterul și etajul 1 vor fi desfășurate pe întreaga suprafață. De asemenea, vor exista patru turnuri pătrate, cu etajele 2, 3, 4 și 5. De asemenea, spitalul va avea un centru de diagnostic și tratament, precum și un sistem robotizat de gestiune a medicamentelor.

Foto: Medic24.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleTrei tronsoane ale Autostrăzii Transilvania ar putea fi gata în acest an
Next articleClujana iese din insolvență
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven − 9 =