CSR: O facultate din Cluj plantează câte un copac pentru fiecare notă de 10

Trimite și altora

Conducerea Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai a găsit un nou mod de a-i stimula pe studenți să ia note bune. Pe lângă burse, aceștia pot contribui și la protejarea mediului, pentru că, pentru fiecare notă de 10, voluntarii din facultate vor planta un copac.

Studenții facultății clujene au fost implicați în ultimii ani în mai multe campanii de comunicare care promovau o atitudine responsabilă față de mediu. De aceea, conducerea facultății a decis să le facă studenților o ofertă originală: pentru fiecare notă de 10, voluntarii vor planta un copac. Ideea a fost bine primită de studenți.

Studenții spun că oferta chiar funcționează și că se simt stimulați să învețe.

Aceasta nu este prima campanie de acest fel. În urmă cu câțiva ani, Primăria planta câte un copac pentru fiecare copil nou-născut în Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTransilvania atrage în continuare investitori germani
Next articleCarbochim Cluj are un nou proprietar
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × two =