Cine va conduce USAMV în următorii patru ani

Trimite și altora

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj și-a stabilit, prin vot, noul rector. Profesorul Cornel Cătoi a primit un nou mandat și va conduce universitatea clujeană în următorii patru ani.

Prof. univ. dr. Cornel Cătoi a câștigat cel de-al doilea mandat cu un număr de 236 voturi, adică 75,16 % din totalul de 314 voturi valabil exprimate. Ceilalți candidați la funcția de rector, Prof. univ. dr. Felix Arion și Prof. univ. dr. Florinel Gheorghe Brudașcă, au întrunit 49, respectiv 29 voturi, iar șase voturi au fost anulate. Participarea la vot a fost în procent de 97,86 %. Pe listele electorale au fost încrişi un număr de 327 de alegători, potrivit BuzzNews.ro.

Foto: Mihai Cucerzan

Comments

comments

SHARE
Previous articleVremea atipică va afecta agricultura
Next articleCâți kilometri de autostradă vor fi gata în România, în acest an
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × three =