BNR a lansat o monedă dedicată Operei Naționale Române din Cluj

Trimite și altora

Banca Națională a României a lansat o monedă aniversară dedicată Operei Naționale Române din Cluj. Această monedă marchează 100 de ani de la înființarea instituției, aprobată prin Înalt Decret Regal. Este vorba de primul teatru liric din România.

Moneda este confecționată din argint. Pe avers este reprezentată clădirea operei și valoarea nominală de 10 lei, iar pe revers este reprezentată sala de spectacole, precum și anul înființării.

Monedele au fost puse în vânzare la prețul de 395 de lei. Ele sunt însoțite de broșuri de prezentare. Monedele aniversare pot fi procurate de la sucursalele regionale ale Băncii Naționale a României.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVia Cluj TV: Ce tronsoane de autostradă vor fi finalizate în Transilvania anul acesta
Next articleCasa de Parfumuri Fragonard promovează Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen − 12 =