Salina Turda, lăudată de presa australiană

Trimite și altora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai populare site-uri din Australia, news.com.au, recomandă cititorilor săi să viziteze Salina Turda, considerată drept unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Jurnaliștii australieni au remarcat în Transilvania cafenelele ”trendy”, festivalurile de muzică din Cluj, precum și Internetul de mare viteză, dar și castelele și satele tradiționale. Toate acestea, împreună cu Salina Turda, fac Transilvania o destinație turistică atractivă și pentru alții decât fanii înfocați ai lui Dracula.

Jurnaliștii australieni au fost încântați și descriu cu lux de amănunte salina, despre care relatează că este una dintre cele mai vechi mine de sare din lume. Ei au fost încântați de tunelurile săpate în sare, de parcul de distracții care includ piste pentru popice, terenuri de minigolf sau zone pentru tenis de masă. De asemenea, au remarcat debarcaderul de pe insula de sare din mijlocul lacului subteran și liftul panoramic, dar și efectul benefic al aerului sărat asupra sănătății oamenilor.

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, spune că aceste laude sunt bine meritate. ”Nu există delegație străină la care să nu îi propun să mergem în salină. Am fost acolo cu cardinal din Italia, dar și cu delegații din alte părți ale lumii, care au fost impresionante de acest loc mirific”.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul, interesant pentru companiile germane
Next articleCompaniile de IT recrutează la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × five =