Clujul, interesant pentru companiile germane

Trimite și altora

Clujul este una dintre cele mai atractive destinații pentru investitorii germani. Companiile germane sunt atrase mai ales de forța de muncă bine calificată furnizată de universitățile clujene. În acest moment, Asociația Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord este cea mai puternică organizație de afaceri din regiune. Companiile germanofone din regiune au generat peste 35.000 de locuri de muncă.

Clujul a devenit un adevărat pol al investițiilor germane. Companiile germane sunt prezente în domenii precum producția industrială, sistemul financiar, domeniul agricol sau producția de software. Oamenii de afaceri germani sunt dispuși să investească în continuare în Cluj datorită forței de muncă bine calificate, spune președintele Asociației Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord, Ludger Thol.

În perioada următoare, în județul Cluj, ar putea investi companii din domenii precum logistica, IT-ul sau producția de energie verde.

Comments

comments

SHARE
Previous articleStudiu KeysFin: Cum afectează criza coronavirusului economia României
Next articleSalina Turda, lăudată de presa australiană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 5 =