Soluție în procesul în care a fost contestată atribuirea studiului de fezabilitate pentru metrou și tren metropolitan

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca a câștigat acțiunea în Justiție pornită de o asociere de firme care a participat la licitația pentru atribuirea studiului de fezabilitate în vederea construirii metroului și trenului metropolitan de la Cluj. Acum, municipalitatea poate semna contractul cu asocierea de firme care a câștigat licitația. Soluția a fost pronunțată de magistrații de la Curtea de Apel Cluj.

Studiul de fezabilitate va fi realizat de asocierea dintre companiile SWS Engineering – Systra – Metrans Engineering. Această asociere va primi suma de 30,1 milioane de lei. Documentele pentru tren metropolitan și pentru metrou trebuie finalizate în 26 de luni.

Licitația a fost contestată de asocierea de companii Metroul SA – Padeco.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEchipa UBB-FSEGA a câștigat etapa națională a CFA Institute Research Challenge 2020
Next articleConsulul Hans Tischler: Companiile germane sunt interesate de Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − four =