Spectacole on-line la Opera Națională Română din Cluj

Trimite și altora

Opera Națională Română din Cluj încearcă să fie aproape de publicul său, chiar dacă spectacolele instituției au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. De aceea, în perioada următoare, vor fi postate înregistrările unor spectacole care au atras un mare număr de spectatori. 

Primul spectacol care va fi prezentat on-line este Zorba, care a avut premiera în 2017, în cadrul evenimentului intitulat Opera Aperta. Zorba va putea vizionat vineri. Va urma, marți, spectacolul Elixirul Dragostei. Acesta și-a avut premiera în data de 10 februarie 2018. Cel de-al treilea spectacol va fi difuzat vineri, 27 martie. Este vorba de opera Macbeth, care și-a avut premiera în 29 septembrie 2019. În această lună, va mai fi difuzat un spectacol. Este vorba de opera La Traviata, care va fi prezentată on-line marți, 31 martie. La Traviata și-a avut premiera în 28 septembrie 2017.

Unde anume pot fi vizionate aceste spectacole?

Toate spectacolele vor putea fi urmărite pe site-ul operei din capitala Transilvaniei, www.operacluj.ro. Streamingul va începe de la ora 18.00. Conducerea Operei Naționale Române din Cluj a precizat că aceste spectacole vor rămâne disponibile timp de 20 de ore pe site-ul instituției, din motive care țin de modul tehnic în care este administrat site-ul. Artiștii Operei Naționale Române vor rămâne alături de public până la finalul acestei perioade grele, iar spectacolele on-line vor fi difuzate până când porțile Operei vor putea fi deschise din nou pentru cei care iubesc muzica cultă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGuvernul Orban plătește șomajul tehnic
Next articlePădurea Hoia-Baciu, pe lista celor mai înspăimântătoare locuri din lume, publicată de World Atlas
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + two =