Luminița Balazs, creatoarea de modă care a produs măști de protecție în locul rochiilor de lux

Trimite și altora

O creatoare de modă și-a transformat activitatea în perioada pandemiei. Luminița Balazs combină producția de rochii de lux cu cea de măști de protecție din bumbac. Multe dintre aceste măști au fost donate spitalelor din Transilvania, însă, pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie la modă, Luminița Balazs produce măști asortate cu rochiile pe care le creează. Uneori, aceste măști sunt asortate și cu costumele de plajă. Creatoarea de modă este originară din Târgu-Mureș și își vinde creațiile în Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, potrivit Via Cluj TV.

Luminița Balazs a fost nevoită să își regândească activitatea în perioada stării de urgență. Pentru că cererea de rochii de lux era în scădere abruptă, ea s-a hotărât să își dedice timpul de lucru producerii de măști din bumbac. Multe dintre ele au fost donate spitalelor și instituțiilor publice, spune Luminița Balazs.

Alte măști au început să fie cumpărate de clientele creatoarei de modă. Astfel că Luminița Balazs s-a gândit să asorteze măștile cu ținutele preferate ale clientelor sale.

După trecerea la starea de alertă, a reînceput să crească cererea de rochii și de ținute office, însă, pentru că purtarea măștilor a devenit obligatorie în instituțiile publice și mijloacele de transport în comun, a crescut și cererea pentru măștile semnate de Luminița Balazs, care au devenit un adevărat accesoriu la modă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAdrian Oros: Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți
Next articleCum funcționează IMM Invest – Opinia expertului Dan Mureșan
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three + twenty =