Când își vor primi banii înapoi cei care au cumpărat bilete la Untold și Neversea

Trimite și altora

Edițiile din acest an ale celor mai mari festivaluri din România, Untold și Neversea, au fost anulate. Organizatorii au anunțat și cum și când vor restitui banii celor care și-au cumpărat deja bilete și abonamente. Cele două festivaluri muzicale au fost anulate din cauza măsurilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Untold și Neversea sunt organizate de aceeași echipă. Ele erau cele mai mari festivaluri de muzică electronică din România. Însă, în acest an, nu vor mai avea loc, din cauza pandemiei de coronavirus, a spus directorul de comunicare al celor două festivaluri, Edy Chereji.

Cei care și-au cumpărat bilete și abonamente și doresc să își recupereze banii îi vor primi înapoi abia la sfârșitul anului viitor, mai spune Edy Chereji.

Nu toate festivalurile au fost anulate. Unele dintre ele, precum TIFF, doar și-au reprogramat activitățile.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum funcționează IMM Invest – Opinia expertului Dan Mureșan
Next articleClujul continuă să atragă investiții, în ciuda pandemiei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four + seven =