Asfalt nou pe drumul Vișea – Gădălin

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că pe drumul județean 109D Vișea – Gădălin/intersecție cu DJ 161 a fost finalizată asfaltarea.

Lucrările de întreținere cu asfaltare au vizat un sector de drum în lungime de 3,2 kilometri, de la kilometrul 23+750 până la kilometrul 26+950.

În prealabil, pe acest tronson de drum județean au fost realizate o serie de lucrări constând în reparații, plombări, tratarea burdușirilor și a altor zone afectate.

În perioada imediat următoare executantul lucrării va proceda la realizarea acostamentelor, curățarea tuturor șanțurilor și a rigolelor, respectiv la tăierea vegetației din apropierea căii de rulare.

În ultima etapă, conform normativelor în vigoare, întregul sector va fi marcat și trasat corespunzător, astfel încât participanții la trafic să circule în condiții de deplină siguranță rutieră.

Comments

comments

SHARE
Previous articleZilele Recoltei, organizate în acest sfârșit de săptămână
Next articleCSR: Cum să oferi 20 000 de porții gratuite de mâncare pentru Serviciul de Ajutor Maltez
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + eight =