Rata șomajului în România, sub media europeană

Trimite și altora

Rata șomajului în România se menține la unul dintre cele mai scăzute niveluri din Uniunea Europeană. În prezent, rata oficială a șomajului este de 5,2 la sută, în urcare față de începutul anului, când era 3,7 la sută în ianuarie și 4,3 la sută în februarie. Perspectivele sunt de menținere a ratei șomajului la un nivel scăzut, de maximum 5,4 la sută potrivit Transylvania Today.

În Uniunea Europeană, rata șomajului este semnificativ mai mare. În iunie, ea a fost de 7,1 la sută, în creștere față de 7,0 la sută în mai. În zona euro, rata șomajului a crescut la 7,8 la sută în iunie, comparativ cu 7,7 la sută în mai.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInginerii Eco Garden Construct ne vorbesc despre instalațiile de irigare
Next articleAlte 1 075 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus – 23 sunt din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + twelve =