Zborurile către Istanbul, din Cluj, au fost reluate

Trimite și altora

Începând din data de 16 august, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), zborurile spre Istanbul au fost reluate de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj.

Astfel, cursele spre capitala economică a Turciei, vor fi operate, în luna august cu o regularitate de 2 frecvențe/săptămână, urmând ca numărul de frecvențe să crească gradual în perioada următoare.

„Reluarea zborurilor companiei aeriene Turkish Airlines, este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internaţional Cluj și un nou pas pentru reducerea impactului negativ asupra traficului aerian, resimțit ca urmare a pandemiei SARS-CoV-2 (Covid-19)” susține Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, Viorel Federiga.

Dinspre Cluj spre Istanbul se va zbura joia de la 21:20 și duminica de la 9:40, în timp ce zborurile de retur sunt programate joia de la 18:50 și duminica de la 07:15.

„Din 16 august, ne întoarcem încântați pe cerul Clujului. Ne bucurăm să le oferim pasagerilor noștri călătorii în siguranță, pentru un număr mai mare de zboruri interne și internaționale din Turcia. Obiectivul nostru este să respectăm toate normele de distanțare și igienă necesare pentru a le asigura pasagerilor noștri o călătorie sigură. Turkish Airlines asigură pasagerilor opțiuni de preschimbare a biletelor, pentru a putea face modificări în programul lor de călătorie. Mulțumim celor care aleg serviciile Turkish Airlines și le dorim călătorie plăcută!” a precizat managerul de vânzări de la Turkish Airlines, Alper Atalay.

De pe Aeroportul Istanbul sunt, în prezent, asigurate numeroase conexiuni, de care pasagerii pot beneficia, către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia.

„Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia, din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport”, menționează Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă Aeroportului Internațional Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY