A fost redeschisă circulația rutieră pe Valea Drăganului

Trimite și altora

Circulația rutieră pe unul dintre cele mai importante drumuri turistice din Munții Apuseni, cel de pe Valea Drăganului, a fost reluată.

Drumul județean redeschis ajunge în satele Valea Drăganului, Tranișu și Lunca Vișagului. Circulația a fost reluată pe drumul județean 764B, după ce lucrările de instalare a podului metalic provizoriu peste râul Crișul Repede au fost finalizate.

Podul metalic provizoriu are o deschidere de 17 metri și suportă un tonaj maxim de 40 de tone. Traficul rutier are loc, alternativ, pe câte un sens de circulație.

Lucrările de instalare a podului au durat șapte zile, perioadă în care participanții la trafic au avut la dispoziție trei rute alternative.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAproape 500 de pacienți, în stare critică, la ATI, din cauza COVID-19
Next articleSoluții tot mai diverse pentru casele verzi și pentru locuințele inteligente
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven + 17 =