Băile Cojocna și-au redeschis porțile

Trimite și altora

Stațiunile din Transilvania care au băi sărate își redeschid porțile, iar clujenii au o alternativă la mersul la mare. În toate aceste stațiuni, respectarea distanțării sociale este obligatorie. Așa ar fi stațiunea Cojocna, înființată pe vremea Imperiului Austro-Ungar și modernizată cu bani europeni.

Pentru foarte mulți clujeni, băile sărate din Transilvania reprezintă o alternativă la litoral. Potențialul curativ al apelor sărate din stațiuni precum Cojocna este recunoscut de medici, însă clujenii nu merg acolo doar pentru a se trata, ci și pentru a se relaxa, pur și simplu.

Băile Cojocna au fost create în perioada Imperiului Austro-Ungar, cu ajutorul unei investiții de 400.000 de coroane. Cu acești bani, au fost amenajate două lacuri sărate din comună. Stațiunea a fost modernizată cu ajutorul fondurilor europene și aparține primăriei comunei Cojocna.

Comments

comments

SHARE
Previous articleServicii juridice pro-bono pentru jurnaliști
Next articleTot mai multe orase din Transilvania mizează pe transportul public electric
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + 8 =