Lucian Bode: Guvernul va sprijini 118 de proiecte de infrastructură ale Clujului

Trimite și altora

118 de proiecte de infrastructură din Cluj vor beneficia și de sprijinul Guvernului, a anunțat vicepreședintele PNL, Lucian Bode, care este și ministru al Transporturilor. El a declarat că a discutat aceste proiecte cu primarul Emil Boc și că scopul acestor proiecte este acela de a îmbunătăți mobilitatea urbană.

Printre aceste proiecte se numără centura metropolitană în regim de autostradă, realizarea unui tren metropolitan, a unei conexiuni rutiere între centura Vâlcele – Apahida și nodul de autostrăzi de la Turda, precum și metroul clujean. Unele dintre aceste proiecte vor fi finanțate de Uniunea Europeană, altele de Guvern, iar altele de comunitățile locale și de Consiliul Județean Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCampanie umanitară marca Asociația Produs de Cluj pentru copiii defavorizați
Next articleUn nou record negativ: 1 767 cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY