UDMR a obținut 199 de mandate de primar și patru mandate de președinte de Consiliu Județean

Trimite și altora

Rezultatele alegerilor locale sunt bune pentru UDMR, a declarat, la Cluj, președintele acestei formațiuni politice, Hunor Kelemen. El afirmă că UDMR a reușit să obțină mai multe mandate de primar decât în urmă cu patru ani. Este vorba de 199 de primari care au candidat sub sigla UDMR, plus zece independenți care au candidat cu sprijinul UDMR. Hunor Kelemen afirmă că, în 2016, formațiunea sa politică a avut doar 195 de primari. Însă este important și că a crescut numărul de consilieri într-o serie de orașe importante pentru UDMR, a spus Hunor Kelemen.

UDMR a câștigat și patru mandate de președinte al Consiliului Județean. Este vorba de mandatele din județele Harghita, Covasna, Mureș și Satu Mare. În schimb, UDMR a pierdut mandatul de președinte al Consiliului Județean Bihor. La Cluj, Hunor Kelemen speră că va continua parteneriatul politic cu PNL, iar primarul Clujului, Emil Boc, a dat asigurări că UDMR va rămâne prima opțiune pentru PNL.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePNL a obținut singur majoritatea în Consiliul Local și în Consiliul Județean
Next article44 de persoane au decedat din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 − two =