PNL a obținut singur majoritatea în Consiliul Local și în Consiliul Județean

Trimite și altora

PNL a obținut majoritatea în Consiliul Local Cluj-Napoca, dar și în Consiliul Județean Cluj. Astfel, primarul reales, Emil Boc, și președintele reales al Consiliului Județean, Alin Tișe, și-au consolidat pozițiile, atât pe scena politică locală, cât și în interiorul PNL.

În Consiliul Local, PNL va avea, cel mai probabil, 15 consilieri, iar în Consiliul Județean 19. Deși liberalii au majoritatea, Emil Boc a declarat că prima sa opțiune este să continue parteneriatul cu UDMR. În cadrul unei conferințe de presă, Emil Boc a declarat că nu a uitat că UDMR a fost alături de el în anul 2012, când nu avea majoritatea. Alin Tișe, la rândul său, a remarcat colaborarea bună pe care a avut-o cu vicepreședintele UDMR al Consiliului Județean, Istvan Vakar, însă a spus că așteaptă rezultatele finale ale alegerilor înainte de a discuta despre noi parteneriate politice.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDouă comune din Cluj, modele de bune practici în gestionarea deșeurilor
Next articleUDMR a obținut 199 de mandate de primar și patru mandate de președinte de Consiliu Județean
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 + thirteen =