Via Cluj TV: Cum schimbă noile tehnologii proiectele de infrastructură

Trimite și altora

Una dintre cele mai inovatoare companii din Cluj din domeniul infrastructurii, OptGroup, mizează pe produse care încorporează noile tehnologii pentru a schimba domeniul construcțiilor. Așa ar fi țevile corugate sau noile structuri metalice, care reprezintă o alternativă tot mai solidă și mai des utilizată în domenii precum construcția podurilor, după cum spune fondatorul companiei clujene, Ionuț Coman. De asemenea, aceste produse noi au avantajul construcției mult mai rapide și al prețurilor foarte competitive, potrivit Via Cluj TV.

Pentru că OptGroup s-a numărat printre primii jucători care au promovat produsele care încorporează multă muncă de cercetare științifică, societatea clujeană a reușit să devină un brand apreciat de companiile de construcții și de administrațiile locale inovatoare.

Care sunt avantajele utilizării noilor tehnologii în domeniul infrastructurii, aflați de la Ionuț Coman, prezent în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRomânia a depășit 3000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore
Next articleGermania este, oficial, cel mai mare investitor străin în România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen + 2 =