Contractele de muncă ale angajaților temporari de la Ambulanță vor fi prelungite

Trimite și altora

Contractele de muncă ale angajaților temporari care lucrează în serviciile de ambulanță vor fi prelungite. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei de Sănătate din Senat, parlamentarul clujean Attila Laszlo.

Angajații temporari ai serviciilor de ambulanță au intrat în sistem în perioada stării de urgență. Guvernul, prin intermediul unei ordonanțe de urgență, a permis angajarea temporară, fără concurs, de personal medical suplimentar, pentru a face față provocărilor pandemiei de coronavirus. Contractele au fost încheiate pentru o perioadă de șase luni, care expiră. Însă, în condițiile în care România se confruntă cu un număr crescut de cazuri de infectare cu coronavirus, autoritățile au luat o decizie legată de aceste contracte de muncă, a declarat, la Via Cluj TV, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Attila Laszlo.

În cazul Serviciului Județean de Ambulanță din Cluj, este vorba de 33 de persoane care vor beneficia de prelungirea contractelor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRomânia depășește pragul de 4 000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore
Next articleStagii de practică în domeniul construcțiilor pentru 185 de elevi în regiunea Nord-vest
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 + 2 =