Comunele Sic și Săvădisla intră în carantină

Trimite și altora

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Cluj a propus autorităților centrale introducerea carantinei pentru comunele Sic și Săvădisla. În cele două comune, rata incidenței infectării cu coronavirus a ajuns la 8,73 la mie, respectiv 6,30 la mie.

Acest lucru înseamnă limitarea la maximum a deplasării persoanelor, interzicerea evenimentelor de tip nunți sau botezuri, interzicerea activității teraselor, restaurantelor, barurilor și cafenelelor, a sălilor de jocuri de noroc, a hotelurilor și pensiunilor, precum și a cinematografelor și a concertelor. La slujbele religioase vor putea participa maximum 20 de persoane. De asemenea, toate unitățile educaționale vor trece în scenariul roșu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCel mai mare număr de îmbolnăviri și decese de COVID-19, de la început de pandemie
Next articlePNL Cluj îl aruncă în luptă pe ministrul Agriculturii la alegerile parlamentare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 + seven =