PNL Cluj îl aruncă în luptă pe ministrul Agriculturii la alegerile parlamentare

Trimite și altora

PNL Cluj și-a înregistrat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Dosarele candidaților au fost depuse de o echipă condusă de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a mers în Biroul Electoral Județean pentru a-și susține colegii.

Lista candidaților PNL Cluj pentru Senat este deschisă de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, secondat de primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan. Lista candidaților pentru Camera Deputaților este deschisă de fostul primar intermar al Clujului, Radu Moisin, urmat de președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș. Pe locurile trei și patru se află actualii deputați Sorin Moldovan și Cristina Burciu, iar pe locul cinci se află directorul Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean, potrivit Via Cluj TV.

Comments

comments

SHARE
Previous articleComunele Sic și Săvădisla intră în carantină
Next article1,5 milioane de euro pentru start-up-uri inovatoare din domeniul sănătății
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight + 8 =