Mircea Crăciun a creat Orășelul Brazilor din Cluj

Trimite și altora

La Cluj, s-a deschis Orășelul Brazilor. Este vorba de un târg de brazi, organizat lângă Cluj Arena. Organizatorul principal se numește Mircea Crăciun. Nu este vorba de vreun nepot al Moșului, ci de un clujean care iubește natura și vrea să îi convingă pe ceilalți să cumpere pomi de Crăciun proveniți din pepiniere, nu din păduri sălbatice.

Orășelul Brazilor s-a deschis la marginea Parcului Central din Cluj, lângă stadionul ClujArena. Acolo a fost expusă o mare varietate de pomi de Crăciun. Clujenii își pot alege bradul care li se potrivește cel mai bine, spune organizatorul târgului, Mircea Crăciun.

Există și alte variante decât cele ale brazilor tăiați în pepiniere. Unii cumpără brazi în ghiveci. Alții, cumpără nebrazi. Este vorba de un concept creat de arhitectul Dan Clinci, care presupune utilizarea de obiecte neînsuflețite pentru a sugera pomii de Crăciun. La acest capitol, nu există vreo rețetă, constructorii de nebrazi utilizează orice, de la bucăți vechi de lemn până la umbrele ori cutii de bere, iar singurele limite sunt date de imaginația fiecărui creator de nebrazi în parte.

Comments

comments

SHARE
Previous article107 decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore, la nivel național
Next article5 340 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + seventeen =