Reguli noi de parcare în stațiunea Muntele Băișorii – Fără mașini între Buscat și Cabana Militară

Trimite și altora

Autoritățile au decis noi reguli de parcare în stațiunea Muntele Băișorii. Este vorba de cea mai veche stațiune de schi din județul Cluj. 

”Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma discuțiilor avute cu Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și primăria Băișoara, s-a hotărât, de comun acord, luarea unor măsuri privind circulația autovehiculelor pe o porțiune a DJ 107 R  Băișoara- Muntele Băișorii. Astfel, pe ambele laturi ale porțiunii de drum ce face legătura între Cabana Militară și Buscat, nu se vor mai putea parca autovehicule, fiind amplasate indicatoare rutiere care vor avea rolul de a informa participanții la trafic cu privire la această măsură.

Inspectoratul Județean de Poliție va monitoriza atât respectarea indicatoarelor, cât și fluidizarea traficului.

Scopul acestor măsuri este de a permite accesul autospecialelor de intervenții în situații de urgență (Ambulanța, ISU, etc)”, au anunțat reprezenntanții Consiliului Județean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDigi colectează, în magazine, deșeuri electrice și electronice
Next articleNoi echipamente medicale finanțate de Consiliul Județean pentru Spitalul CFR
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen + 19 =