Nou termen: Spitalul Regional de Urgență ar urma să fie terminat până în 2027

Trimite și altora

Proiectul tehnic al viitorului spital regional de urgență din Cluj va fi gata până la finalul acestui an. Construcția și dotarea spitalului ar urma să fie finalizate până în 2027. Aceste informații au rezultat în urma discuțiilor dintre primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, și reprezentanți ai Băncii Europene de Investiții și ai Ministerului Sănătății. Banca Europeană de Investiții va acorda sprijin instituțional pentru realizarea acestui spital, spune primarul Bogdan Pivariu.

O mare parte a banilor care vor fi folosiți pentru ridicarea și dotarea spitalului va proveni din fonduri europene. Valorile exacte ale proiectului vor fi stabilite după organizarea unei licitații internaționale, care va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCFR Călători ieftinește biletele pe 25 de rute – Trenurile InterRegio devin trenuri RegioExpres
Next articleCOVID-19 a mai luat viața a 111 persoane, în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − ten =