Cât costă brandul Banca Transilvania?

Trimite și altora

Banca Transilvania este cel mai valoros brand bancar din România, potrivit studiului Brand Finance Banking 500. Studiul citat arată că, în ultimul an, valoarea brandului Banca Transilvania a crescut cu 19 la sută, comparativ cu anul precedent, relatează Transylvania Today.

În cifre absolute, brandul băncii clujene este evaluat la 441 de milioane de dolari americani. În topul celor mai valoroase 500 de branduri bancare din lume, Banca Transilvania se află pe locul 302, în urcare comparativ cu anul precedent, când se afla pe locul 331.

Printre primele 500 de branduri bancare se mai află doar BRD, subsidiara grupului francez Societe Generale. Acest brand a fost evaluat la 170 de milioane de dolari, cu 17 la sută mai puțin în comparație cu evaluarea precedentă. În clasamentul total, BRD se află pe locul 470.

Comments

comments

SHARE
Previous articleReko sau cum își vând marfa micii producători de alimente din zona Clujului
Next articleStudiu: Comenzile de meniuri pentru slăbit au crescut cu 70%
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 1 =