CSR: Tabără de vacanță pentru copii în Feleacu

Trimite și altora

O asociație organizează tabere de vacanță pe Dealul Feleacului, în contextul în care copiii au o vacanță de primăvară neobișnuit de lungă. Tabăra este destinată copiilor din ciclul primar de studii și este organizată cu respectarea tuturor condițiilor sanitare. În tabără sunt incluși și copiii care provin din familii defavorizate.

Tabăra din Feleacu este organizată de Asociația Pahumi și pune în legătură copii din diferite straturi sociale și voluntari internaționali, spune fondatorul asociației, Florin Simon, prezent la Via Cluj TV.

Tabăra include și activități educative, prin intermediul cărora copiii care provin din familii defavorizate sunt ajutați să recupereze ceea ce nu au înțeles la școală, spune reprezentanta Asociației Pahumi, Cristina Stark.

Taberele sunt găzduite de Centrul Pahumi din Feleacu, dar includ și numeroase excursii în natură, prin pădurile din jurul Clujului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTot mai mulți clujeni, preocupați de eficiența energetică a clădirilor
Next article3 611 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen − 4 =