Logiscool vrea să deschidă încă 20 de școli în România

Trimite și altora

Logiscool România, școala de programare pentru copii cu vârste între 7 și 17 ani, extinde sistemul de franciză în România și urmărește să își dezvolte rețeaua cu 20 de noi școli până la finalul anului 2021. Dintre acestea, 12 sunt deja în curs de deschidere. Peste 4.000 de elevi vor putea astfel să învețe programare și să își consolideze competențele digitale în cele 20 de școli nou deschise. Până acum, aproximativ 20.000 de elevi au participat la cursurile Logiscool România în cei 3 ani de prezență pe plan local.

Parte a unei rețele internaționale de școli de programare pentru copii și adolescenți, lider la nivel mondial pe segmentul edu-tech, Logiscool s-a extins rapid pe plan internațional, ajungând la peste 110 locuri în 19 țări din Europa, Asia și America. În România, Logiscool a deschis deja 40 de centre educaționale în sistem de franciză și este, alături de Ungaria, țara de origine, în topul țărilor cu cel mai mare interes pentru alfabetizarea digitală a copiilor.

„Succesul din 2020, când numărul elevilor care au urmat cursurile Logiscool România a crescut cu 25%, ne-a arătat că interesul copiilor pentru a-și dezvolta competențele digitale este în creștere și ne-a motivat să ne continuăm planurile de dezvoltare. Pandemia ne-a confirmat că dobândirea acestor cunoștințe nu mai este utilă doar celor care vor o carieră într-un domeniu tehnic, ci este necesară tuturor și, de aceea, vrem să oferim cât mai multor copii și adolescenți șansa unei pregătiri digitale pentru viitor”, spune Indira Abdulvoap, General Manager Logiscool România.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 + one =