Taberele de programare ale Logiscool au strâns zeci de copii

Trimite și altora

Zeci de copii din Cluj au avut parte de o vacanță activă: și-au petrecut ore întregi în fața calculatorului pentru a învăța fundamentele programării. Prin intermediul jocurilor, copiii au descoperit lumea fascinantă a informaticii, așa cum a fost prezentată de experții Logiscool.

În unele școli, orele de Informatică sunt destul de plictisitoare, spun copiii, deoarece au parte de prea multă teorie și de prea puțină practică. Însă în tabăra de programare au avut ocazia să se împrietenească cu calculatorul după pofta inimii.

Taberele de programare nu au fost singurele de care au avut parte copiii. La Cluj au mai fost organizate tabere de limba engleză, precum cea de la Key International School, de schi sau de artă.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePovestea dulceții de dovleac din Panticeu
Next articlePiața cărților electronice, în creștere în România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY