Cluj Today: Clujul rămâne cel mai scump oraș din România

Trimite și altora

Clujul rămâne cea mai scumpă și cea mai dinamică piață imobiliară din România. Pandemia a însemnat recalibrarea unor tendințe, în sensul că, după experiența din perioada stării de urgență, clujenii caută apartamente cu o cameră în plus sau case în zonele periurbane. Însă prețurile au continuat să crească și vor continua și în perioada următoare, potrivit ClujToday.ro.

Prețul mediu al unui apartament din Cluj a depășit pragul de 1.800 de euro pe metrul pătrat. Prețurile au crescut și în perioada pandemiei, chiar dacă mai moderat decât înainte, și vor continua să crească, datorită numărului mare de tineri care vor să se mute în Cluj, spune fondatoarea celei mai mari agenții imobiliare din oraș, Ioana Oltean, fondatoarea Napoca Imobiliare, prezentă într-o emisiune la Via Cluj TV.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleSe extind rețelele de apă și canalizare din localitatea Mociu
Next articleVia Cluj TV: A început Electric Castle în Bonțida
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 3 =