8,6 milioane de lei pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale din Huedin

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a emis ordinul de începere pentru prestarea serviciilor de proiectare, verificare și asistență tehnică din partea proiectantului în vederea realizării obiectivului „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Speciale Huedin”, unitate de învățământ subordonată forului administrativ județean.

În cadrul proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Școala Gimnazială Specială Huedin va beneficia de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare. Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la finisaje, tâmplărie și instalații, refacerea instalațiilor electrice și extinderea acestora, precum și instalarea unor centrale termice în fiecare corp de clădire. De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, vor fi amenajate noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură, mobilată corespunzător.

Valoarea totală estimată a investiției este de 8.641.474 lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday: WizzAir recrutează 800 de însoțitori de bord
Next article42 de milioane de lei pentru rețelele de alimentare cu apă din 20 de sate clujene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY