Licitație pentru modernizarea sistemului de videoconferință și procesului de vot la CJ Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat procedura de achiziționare a unui nou sistem de videoconferință și vot electronic, necesar bunei desfășurări a ședințelor forului legislativ județean în contextul pandemic actual.

Anunțul de participare privind achiziția unui astfel de sistem complet digitalizat a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP).

„𝘙𝘪𝘨𝘰𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘶𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘷𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘳𝘢𝘴𝘱𝘢𝘯𝘥𝘪𝘳𝘪𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘦𝘤𝘵𝘪𝘦𝘪 𝘤𝘶 𝘊𝘰𝘷𝘪𝘥-19 𝘯𝘦-𝘢𝘶 𝘥𝘦𝘵𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘢𝘵, 𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢 𝘤𝘶 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘥𝘦 𝘶𝘯 𝘥𝘦 𝘻𝘪𝘭𝘦, 𝘴𝘢 𝘮𝘪𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘢𝘵𝘪𝘶𝘭 𝘷𝘪𝘳𝘵𝘶𝘢𝘭, 𝘴𝘦𝘥𝘪𝘯𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘪𝘭𝘪𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘧𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵𝘦 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦. 𝘗𝘦 𝘧𝘰𝘯𝘥𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦, 𝘥𝘢𝘳 𝘴𝘪 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘦𝘹𝘵𝘶𝘭 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘶𝘭 𝘵𝘦𝘩𝘯𝘪𝘤 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘢𝘭𝘢 𝘥𝘦 𝘴𝘦𝘥𝘪𝘯𝘵̦𝘦 𝘢 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵𝘪𝘦𝘪 𝘯𝘶 𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘮𝘰𝘥𝘦𝘳𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘶𝘯 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘯𝘪𝘶, 𝘢𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢 𝘢𝘤𝘩𝘪𝘻𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘮 𝘶𝘯𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘶, 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘦𝘮 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘯𝘵, 𝘤𝘢𝘱𝘢𝘣𝘪𝘭 𝘴𝘢 𝘴𝘦 𝘳𝘪𝘥𝘪𝘤𝘦 𝘭𝘢 𝘢𝘴𝘵𝘦𝘱𝘵𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘵𝘦𝘩𝘯𝘰𝘭𝘰𝘨𝘪𝘤𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘶𝘢𝘭𝘦” a menționat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, Consiliul Județean Cluj intenționează să achiziționeze în perioada următoare un sistem de conferință modern, cu modul de sonorizare performant, care va înregistra audio-video la o calitate extrem de ridicată și care să fie capabil să transmită live (streaming) în rețea. În plus, sistemul va beneficia și de un modul care va automatiza procesul de vot electronic la distanță, făcându-l extrem de sigur, eficient și prietenos cu utilizatorii.

Deși noul sistem digital este gândit pentru a eficientiza modul de desfășurare și transmisie a ședințelor forului legislativ județean, acesta va putea fi folosit și pentru alte categorii de întâlniri care se vor organiza, în viitor, în cadrul sălii de ședințe a instituției: ședințe de lucru, cursuri de perfecționare, conferințe de presă sau dezbateri publice.

Valoarea estimată a achiziției este de 995.000 lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 + 17 =