S-a finalizat asfaltarea drumului județean Apahida – Iuriu de Câmpie

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, lucrările fiind executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, au vizat un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000. Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și 21+000, au fost asfaltați.

În vederea completei finalizări a investiției vor mai fi executate în perioada următoare lucrări de realizare de șanțuri, acostamente și marcaje rutiere.

„???? ? ???? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ? ??? ??????? ????? ???? ??????????? ?????? ???????? 161? ??, ??? ????, ??????? ?? ??? ?? ???????? ????, ?? ?? ??, ?? ??????? ???????, ??????? ?? ?????????? ???????? ??? ?????? ?????? ?? ?? ????? ???????. ??????? ???????? ?? ??? ?? ??, ?? ?????????, ???? ??????” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Precizăm în acest context faptul că asfaltarea ultimului sector de drum, cel de pe raza localității Cojocna, a trebuit decalată din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare executate de Primăria comunei Cojocna.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, mai exact de la km 21+000 până la km 22+610, a fost, de asemenea, asfaltat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY