ANUNȚ LANSARE PROIECT: “Șanse pentru tinerii NEETs”

Trimite și altora

SC WENS TOUR SRL, în calitate de beneficiar al finanțării, derulează, începând din data de 27 august 2021, proiectul ”Șanse pentru tinerii NEETs“, cod SMIS2014+: 150883, proiect cofinanțat din Programul Operational Capital Uman 2014-2020, axa prioritară “Îmbunătățirea situației tinerilor din categoria NEETs”.

Obiectivul general al proiectului este creșterea ocupării, precum și îmbunătățirea nivelului de competențe al tinerilor NEETs, șomeri cu vârsta între 16-29 ani, înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile Nord-Vest și Centru.

În vederea îndeplinirii obiectivului propus, pe perioada implementării proiectului se vor derula următoarele activități:

  • Cursuri de formare în domeniile: Ticketing, Agent de turism, Branding in turism, Ospitalitate și customer care pentru turiști străini, Comunicare eficientă cu ajutorul stilurilor comportamentale DISC;
  • Derularea de programe de mediere pe piața muncii, precum și de consiliere și orientare profesională.

Rezultate propuse:

  • 290 persoane participante la cursurile de formare profesională
  • 380 persoane participante la sesiunile de consiliere și orientare profesională
  • 380 persoane participante la sesiuni de mediere pe piața muncii
  • 165 persoane integrate pe piața muncii

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3.219.605,93 lei, din care finanțarea nerambursabilă este în sumă maximă de 3.058.625,69 lei.

Data inceperii proiectului : 27 august 2021

Data finalizarii proiectului: 22 septembrie 2023

Puteți consulta anunțul în PDF aici:anunt presa lansare proiect.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎn ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3 076 cazuri noi de COVID-19
Next articlePeste 1 600 de pacienți COVID, internați la ATI
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + four =