CSR: Armata Salvării lansează Campania “Când faci bine, te simți bine!”

Trimite și altora

În luna faptelor bune, Armata Salvării Romania va derula campania „Când faci bine, te simți bine”, ce are ca scop strângerea de cadouri pentru zeci de copii din medii defavorizate și colectarea de fonduri pentru alte categori vulnerabile.

Cu o tradiție de peste 40 de ani, Angel Tree este o inițiativă emblematică a Armatei Salvării care de sărbători aduce împreună comunitatea pentru a dărui un strop de bucurie copiilor proveniți din familii nevoiașe. Și anul acesta, Bradul Îngerașilor va face o diferență în viața unui copil, care altfel nu ar primi cadou de sărbători.

”Dacă vrei să adopți un Îngeraș alege una sau mai multe dorințe din Angel Tree –  cartonașe care conțin numele copilului, vârsta, înălțimea și desigur cadoul dorit de acesta. Cumpără cadoul, împachetează-l frumos și adu-l sub brad. Armata Salvării se va ocupa de strângerea și de livrarea tuturor cadourilor înainte de Crăciun pentru ca cei mici să se poată bucura de noile daruri de sub brad încă din ziua cea mare. Ne puteți găsi în:

București – Veranda Mall – Str. Ziduri Moși Nr. 23 în perioada 4-23 decembrie;

Iași – Palace MAll – Str. Palas nr. 7A în perioada 13-18 decembrie;

Bacău – Arena Mall – Str. Ștefan cel Mare, Nr.28 în perioada 16-23 decembrie;

Buzău – Galleria Mall – Bd. Unirii 301A în perioada 9-24 decembrie;

Ploiești – Centrul Comercial Auchan Ploiesti – Comuna Blejoi, Sat Blejoi, Nr. 1200 în perioada 13-24 decembrie; în fața magazinului Profi din Cartierul Malul Roșu în perioada 2-5 decembrie;

Craiova – Primaria Craiova – Calea Unirii Nr.16 în perioada 3-24 decembrie.

În cadrul campaniei „Când faci bine, te simți bine” se derulează și tradiționala strângere de fonduri. Red Kettle sau „Găletușa Roșie” unde puteți face donații cash sau prin QR code”, spun reprezentanții organizației creștine.

Angel Tree și Red Kettle sunt doar câteva dintre inițiativele desfășurate de Armata Salvării cu sprijinul comunității și al partenerilor. Fondurile sunt menite să asigure o masă festivă caldă pentru persoane fără adăpost, cadouri pentru supraviețuitoarele traficului de ființe umane, violență domestică și cadouri pentru copii din medii defavorizate.

O mișcare internațională, cu o experiență de peste 150 de ani în jurul lumii, Armata Salvării este prezentă în peste 130 de țări, iar în România activează în șase orașe. Proiectele acesteia urmăresc prevenirea abandonului școlar și familial, combaterea sărăciei, a traficului de persoane și susținerea incluziunii sociale.

Campania se desfășoară în deplină siguranță. Cei care doresc să adopte un Îngeraș sau să facă o faptă bună pentru alte categorii vulnerabile, sunt rugați să respecte normele aflate în vigoare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAproape 2 milioane de lei pentru fațada Palatului Bánffy
Next articleSe introduce rețeaua de canalizare în satul Muncel
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − 7 =