Ziua Internațională a Aviației Civile, sărbătorită la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj în colaborare cu Asociația Română pentru Propagandă și Istoria Aeronauticii „Smaranda Brăescu” Cluj au marcat astăzi, 7 Decembrie,  Ziua Internațională a Aviației Civile.

În incinta aeroportului a avut loc vernisajul unei expoziții de fotografii care evidențiază aspecte din viața și cariera Smarandei Brăescu, prima femeie cu brevet de parașutist din România. Totodată, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la recordurile mondiale de salt cu parașuta stabilite de Smaranda Brăescu în 1931, a avut loc și lansarea cărții „Smaranda Brăescu – Lăsați-mă să zbor!” editată de Asociația Română pentru Propagandă și Istoria Aeronauticii Cluj, sub coordonarea comandorului Av .r. Laurențiu Buzenchi.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a susținut discursul de deschidere, în care a transmis un mesaj de felicitare tuturor celor care își desfășoară activitatea în domeniul aviației civile. În fiecare an la data de 7 decembrie este sărbătorită Ziua Internațională a Aviației Civile stabilită de Organizaţia Internaţională a Aviaţiei Civile (ICAO).

Evenimentul s-a bucurat de prezența reprezentanților societății academice clujene, cadre militare și reprezentanți ai autorităților județene și locale.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport regional al țării ca număr de pasageri și are în derulare mai multe proiecte de dezvoltare, astfel încât să asigure pasagerilor și colaboratorilor servicii de cea mai înaltă calitate. Totodată, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj are o contribuție majoră în dezvoltarea economică a regiunii.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Aviației Civile, Aeroportul Internațional Cluj transmite felicitări tuturor pasagerilor și partenerilor din aviația civilă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAmbasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Cluj
Next articleDecembrie: Clujenii, tot mai interesați de alimentele tradiționale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 + twelve =