Mobexpert vinde grupului CTP platforma logistică din Vidrasău

Trimite și altora

Grupul Mobexpert a decis să vândă grupului internațional CTP platforma logistică situată în Parcul Industrial Vidrasău, din județul Mureș. Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită. Mobexpert va continua să funcționeze în Vidrasău, însă în calitate de chiriaș, potrivit TransylvaniaToday.ro.

În anul 2007, grupul Mobexpert a investit suma de 28 de milioane de euro pentru a-și muta toate fabricile în Parcul Industrial Vidrasău și pentru a crea o platformă logistică cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați. Și anul trecut, omul de afaceri Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, a vândut CTP platforma logistică pe care o deținea în apropiere de București.

Valoarea acelei tranzacții a fost de 14 milioane de euro. Mobexpert a anunțat că va rămâne un chiriaș pe termen lung al CTP. Dan Șucu a decis să vândă cele două platforme logistice pentru a reduce gradul de îndatorare al grupului pe care l-a fondat.

Mobexpert este unul dintre cei mai mari producători și comercianți de mobilă din România. Pe lângă fabricile pe care le deține în Vidrasău, grupul mai are o rețea proprie de 26 de magazine, inclusiv unul în Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous article1,5 miliarde de euro pentru Autostrada Sibiu – Făgăraș
Next articlePlugușorul și Sorcova, tradiții de Anul Nou păstrate în Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 1 =