Compania clujeană Deltamed se extinde la Aiud – Este cel mai mare producător de ambulanțe din Europa de Est

Trimite și altora

Compania clujeană Deltamed își extinde activitatea și investește în Aiud. Reprezentanții companiei clujene au concesionat o suprafață de 13.000 de metri pătrați în orașul din județul Alba, potrivit TransylvaniaToday.ro.

În prima fază a investiției, pe acest teren, va fi ridicată o hală de producție cu suprafața de aproximativ 1.500 de metri pătrați. În faza a doua a proiectului, va fi ridicată o hală similară.

Investiția companiei Deltamed vine în contextul în care firma clujeană deține șapte hale de producție în comuna Gilău. Extinderea capacităților de producție ale Deltamed este necesară în contextul în care această companie a obținut contracte de furnizare de ambulanțe cu Ministerul Apărării Naționale din România și cu NATO.

Deltamed este, deja, cel mai mare producător de ambulanțe și de vehicule de intervenție specială din Europa de Est. Compania clujeană a înregistrat creșteri semnificative ale cifrei de afaceri în anii 2018 și 2019. În anul 2020, prestigioasa publicație Financial Times a inclus Deltamed în Topul 1.000 al companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa. În acest clasament, Deltamed se afla pe poziția cu numărul 595.

Printre contractele mari obținute de firma clujeană se numără unul cu Primăria Municipiului București, pentru furnizarea a 106 ambulanțe. Valoarea contractului a fost de 8,7 milioane de euro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVinurile românești se bucură de tot mai multă trecere
Next article800 tone de material antiderapant folosite în intervențiile de pe drumurile județene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − eleven =