Se extinde rețeaua de apă în satul Fodora

Trimite și altora

A fost semnat certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă în satul Fodora, comuna Așchileu.

„𝘗𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘪 𝘬𝘮 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘶𝘤𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘳 𝘢𝘤𝘰𝘱𝘦𝘳𝘪 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘢𝘨𝘢 𝘱𝘰𝘱𝘶𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪. 𝘐𝘯 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦, 𝘷𝘰𝘮 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘴𝘢 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘫𝘪𝘯𝘪𝘮 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘶𝘤𝘢𝘵 𝘦 𝘰 𝘤𝘩𝘦𝘴𝘵𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘴𝘪 𝘥𝘦 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘤𝘢 𝘶𝘯 𝘯𝘶𝘮𝘢𝘳 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘪 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘭𝘢 𝘶𝘵𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪”, susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În prezent, localitatea Fodora deține un sistem de alimentare cu apă care deservește, cu precădere, gospodăriile situate de-a lungul drumului județean 109.

Din dorința ca întreaga populație a acestei localități să fie racordată la apă, primăria comunei Așchileu a inițiat un proiect de extindere a rețelei și pe arterele laterale, respectiv pe străzile: 1, 2, Pe Părău, Peste Vale, Ulicioara și Ulița Mare.

Alimentarea rețelei se va realiza din rezervorul de acumulare existent în localitate și care deservește gospodăriile deja branșate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSituația coronavirus la zi, în țară
Next articleStudiu Revolut: Pe ce și-au cheltuit românii banii în 2021

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − nine =