Compania clujeană OVES Enterprise își deschide birou în Munchen

Trimite și altora

Compania clujeană OVES Enterprise își deschide un birou în Munchen, Germania. Această mutare face parte din strategia producătorului clujean de software de a se extinde în acest an în cinci țări: Germania, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și Spania.

Biroul din Munchen va gestiona relațiile cu clienții OVES Enterprise din Germania, Austria și Elveția. În acest moment, compania clujeană are 20 de clienți din străinătate, dintre care 10 sunt din Germania. Clienții din străinătate au generat, anul trecut, 80 la sută din cifra de afaceri a devoltatorului clujean de software.

În 2021, cifra de afaceri a companiei clujene a crescut de patru ori, până la 14 milioane de lei. Obiectivul conducerii este să ajungă în acest an la 30 de milioane de lei. În paralel, va crește și numărul de angajați ai OVES Enterprise, de la 68 la 130.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVezi care este starea drumurilor din județul Cluj
Next article7 strategii de succes pentru gestionarea forței de muncă la distanță
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × three =