Revista Time Out a inclus Clujul pe lista celor mai IEFTINE orașe din Europa

Trimite și altora

Revista britanică Time Out a realizat un clasament al celor mai ieftine orașe din Europa în care se pot muta tinerii din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, dacă vor să încerce o nouă experiență. În realizarea clasamentului, citat de Transylvania Today, jurnaliștii britanici au ținut seama de criterii precum valoarea facturilor la utilități, îndeosebi la energie, prețul unui meniu la un restaurant fast-food sau prețul chiriei. Astfel, ei au ajuns la concluzia că țările Europei de Est oferă cel mai raport preț-calitate. 

În mod cu totul neașteptat, ei au inclus Cluj-Napoca pe lista celor mai ieftine orașe. Și aceasta în condițiile în care Clujul este cel mai scump oraș din România din punctul de vedere al proprietăților imobiliare, care costă, în medie, 2050 de euro pe metrul pătrat construit.

Iată lista realizată de Time Out:

  1. Skopje, Macedonia
  2. Pristina, Kosovo (Serbia)
  3. Iași, România
  4. Liov, Ucraina
  5. Harkov, Ucraina
  6. Brașov, România
  7. Timișoara, România
  8. Minsk, Belarus
  9. Lodz, Polonia
  10. Cluj-Napoca, România.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCoronavirus în România: Alte aproape 32 000 de cazuri noi
Next articleSăptămâna începe fără drumuri blocate la nivelul județului Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + ten =