7,5 milioane de lei pentru canalizarea din Aghireșu Sat

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj finanțează lucrările de extindere și modernizare a rețelei de canalizare din Aghireșu Sat.

Lucrările se vor derula pe o perioadă de șase luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Extinderea rețelei de evacuare a apelor uzate menajere se va realiza în zona centrală a localității, pentru un grup de imobile care nu a fost inclus inițial în proiectul aprobat și demarat în urmă cu un an și jumătate.

Proiectul de introducere a canalizării în localitatea de reședință a comunei Aghireșu este în curs de execuție. Finalizarea și darea în funcțiune sunt prevăzute a se realiza până la sfârșitul acestui an. Este prevăzută amplasarea a peste 14 km de conducte de canalizare, șapte stații de pompare a apelor uzate, o stație de epurare mecano-biologică, precum și 470 de racorduri la imobile.

În valoare de cca. 7,5 milioane de lei, investiția este finanțată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (I.I.D.), constituit din redevența și impozitul pe profit datorate Consiliului Județean Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleStudiu Colliers: Piața imobiliară din România și-a revenit din șocul provocat de pandemie
Next articleAcțiuni pentru deszăpezirea drumurilor județene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 − 6 =